Antepremergator Mappy Smiley : Review si pareri

Antepremergatorul Mappy Smiley este o alegere foarte buna, pentru orice micut. Acest antepremergator va ajuta copilul sa prinda curaj, sa-si mentina echilibrul si sa faca primii pasi.

Mappy Smiley este un antepremergator foarte frumos, cu centru de activitati, facut din materiale rezistente si frumos colorat.

Este foarte confortabil, inaltimea si manerul au fost facute special pentru ca cel mic sa poata sa-l utilizeze cat mai usor.

Acest antepremergator nu este unul simplu, cum am mai zis are si centru de activitati. Activitatile ii ofera copilului posibilitatea sa acumuleze noi cunostinte, sa-si dezvolte functiile motorii, coordonarea mana-ochi si simtul auditiv.

VEZI PRET

Pareri Clienti : Clientii care au cumparat acest antepremergator pentru micutii lor au spus ca sunt multumiti de alegerea facuta, au dat multe review-uri bune. Majoritatea sustin ca este mai mult ca un antepremergator, orice micut va fi incantat de acesta si se va descurca sa-l utilizeze. Este un antepremergator stabil, nu aluneca si foarte util. Raportul calitate/pret este corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *